keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Wasting time


Nimpparit tuli ja meni tuossa 19. päivä. Tuo Trendi ja ihan helmipaituliini olivatkin siis tavallaan nimipäivälahjoja, vaikka ne etukäteen tulikin hankittua. :) Lehti kylläkin on vielä lukematta, mutta tuon ihanan lämpöisen, kaikkialle nukkansa jättävän pehmoisen paidan tosin olen jo päälleni vetäissyt. Pidän siitä kovin etenkin, koska se on hieman väljähkö ja superlämpöinen päällä! Muutenkin nuo helmet ovat söpö lisä vaaleaan paitaan. Jepjep, ja koska tuo paita oli vieläpä puoleen hintaan niin ei sitä kauppaankaan voinut jättää, kun aiemmin olin sitä käynyt hypistelemässä, vaikka suolaisempi hinta roikkuikin hintalappusessa.

Koulujuttuja myöskin tulee ja menee. Tosin hieman hitaamman puoleista onkin tuo valmiiksi saaminen, sillä motivaatio on suurempi kuin hypersyperdyperblaaa. Onneksi sentään lattialla on runsaasti tilaa levitellä lippusia ja lappusia ja leikkiä aikaansaavaa. :):)

Circus

Eilen liikuskeltiin Rontun kanssa Helsinkiin päin (jep, huvi ennen työtä), kun jo tovin odottelemamme The Used saapui Suomeen. Hihi. Bändi oli vallan mainio, pitissä rynniskeltiin hetkinen (Rontu hetken, jos toisenkin), vaikka itse lähdin melko nopeasti taka-alalla toisiaan tönivän massan seasta riehumasta lähemmäs lavaa, koska pelkäsin kännykkäni puolesta, enkä aivan syyttä, sillä kadotin narikkalappuni ja tuo kamuseni riehuessaan hävitti kännykkänsä. Mikäpä siinä oli sitten ollessa, kun kadotettiin toisemmekin ja oma akkukin loppui. Vaikka eipä siinä tilanteessa akusta mitään hyötyä olisi ollutkaan. Isoin kiitos kuuluu sille, joka Rontun puhelimen oli pelastanut ja kiikuttanut narikkaan! Onni oli matkassa myöskin, kun sain selitettyä suu vaahdossa, että miksi minun on saatava laukku HETI, vaikka narikkasetä ehti jo pelotella, että täytyy odotella kaikkien tavaroiden katoamista narikasta. Jos näin olisi käynyt, niin tiedossa meillä olisikin ollut varmaankin uneton yö rautatieasemalla. Jippii. Vaikka odotukset keikkaa kohtaan olivatkin suuremmat, eivätkä fiilikset nousseet niin taivaisiin kuin olisi toivonut, niin pakko myöntää ettei tämäkään keikka hassumpi ollut. Oikeastaan ilta oli puoliksi yhtä fiaskoa ja pelkäämistä kummankin osalta. Itse siis pelkäsin jonkun nyysivän tavarani narikkalapullani ja Rontu yllätyksellisesti kännykkänsä puolesta. Mutta vaikka myöskin Circuksessa ollut Funin keikka, jolla olimme jokunen aika sitten olikin parempi (useamman muun keikan ohella), niin kyllä tämä oli pakko nähdä jo nostalgian vuoksi. Hehää! Vaikka fiksuintahan olisi tietysti ollut jättää moiset hömpötykset, ja istua kotona lattialla tehden niitä koulujuttuja. Mmm-m, mutta nyt tämä meni näin, enkä silti kadu, vaikkei kaikki täysin nappiin mennytkään. ::-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti