lauantai 10. marraskuuta 2012

Mindless self indulgence


All aboard

Torstaina sitä oltiin taas hieman menossa maailmalla, Rontun kanssa keikalla siis. Tosin sitä ennen tuli oltua koulussa, törmättyä siskoon, tämän luokkalaiseen ja vieläpä kun serkku ilmaantui jostakin nurkan takaa niin nopsaan vielä käytiin kahvillakin.

Varsinaiseen päiväohjelmaan lähtö meni hieman sählingiksi, kun ensin kiiruhdin juna-asemalle, jossa Rontun kanssa saatiin ahaa-elämys siitä, että olisihan minun se keikkalippukin kannattanut mukaan ottaa kaiken muun sälän lisäksi. Onneksi sentään omistan sen verran ihanat vanhemmat, että iskä lähti tuomaan sitä asemalle, ja pienen taivuttelun myötä saatiin siitä vieläpä kuski Helsinkiin. :) 
Hit the road

Toisaalta sähläyksestä oli sen verran tosiaankin hyötyä, että se kyyti saatiin, sillä tälläisenä pienenä maisema/valofriikkinä matka tuntui mahdottoman ihanalta vaihtelulta normaaleihin torstai-iltoihin verrattuna. Saatika siihen, että olisi istuskellut haisevassa keinovaloisessa junassa ja katsellut ulos näkemättä paljoa muuta kuin oman pärstän heijastuneena mustasta ikkunapinnasta!

Nosturilla tunnelma oli muutenkin oikein mukava istuskellessa pihalla veden äärellä katsellen tuikkivia kaupungin valoja. Hetken melkein voitiin kuvitella miten istuskeltaisiin jossakin Helsinkiä suuremmassa kaupungissa. 
All the bullshit

Voin vannoa, että keikka itsessään meni melkeinpä juurikin tuollaisissa tunnelmissa kuin kuvissa, aivan liian nopeasti hujahtaen. Sekä Rontu että minä saatiin myöskin 'nimmarit', tai ainakin minun käteen ilmeisesti ilmaantui sana URINE. He-he, että sellaista jekkua pisti laulaja kehiin. Eipä kuitenkaan oltu niin surkuhupaisassa asemassa, että oltaisiin saatu I'm gay-tekstit tinnerillä otsaan niinkuin yksi poika sai. Jäi kuitenkin oikein kiva muisto tuostakin keikasta, ja ainakin sain napattua pinkin kaulahuivin itselleni, kun kitaristi sen yleisöön viskasi. Hassu juttu, sillä ei ollut ensimmäinen kerta kun saan jotakin yleisössä ollessani kiinni. Aidenin keikallakin aikoinaan oltiin Rontun kanssa leikkelemässä paitaa osiin, kun esimmäisten joukossa sain siitä otteen. Ja onhan sitä rumpukapulastakin saatu päähän ja hupusta napattu plektra. Mistä lie moinen tuuri. :-D
Can't be ignored

Aamulla sitten Rontulta kouluun, mutta onneksi vasta puoli kympiltä. Olo ei aivan aamusta nimittäin ollut kaikkein virkein mahdollinen! :-)

Perjantai meni muutenkin rauhallisen rennosti, mutta silti vielä nyt lauantainakin on paikat hiukan jumissa torstai-illan duracellpupu-meiningistä. Mutta mitäpä tuosta, kun sama rento oleskelu jatkuu tänäänkin. Ainoana suurena aktiviteettina nimittäin oli isänpäiväkortin sekä -lahjan metsästystä, mutta sekin jäi melko minimalistiseksi.

1 kommentti:

  1. Oot saanu haasteen!! :--)

    http://sleepingonacloudx.blogspot.fi/2012/11/to-open-this-box-you-cant-shoot-lock.html

    VastaaPoista