maanantai 22. lokakuuta 2012

Lomamaanantai

Bella

Aamu (okeiokei kello lähenteli jo kahta) lähti mukavasti käyntiin pirtsakassa ilmassa koiran kanssa. Näpit pääsi ihme kyllä jo jäätymään, vaikka melko lämpimältä ulkona näyttikin. Syksy on silti kylmästä huolimatta melkeinpä lempivuodenaikani, ehkä juurikin siksi että ulkona tulee pimeä aikaisin, on tunnelmallisempaa ja saa kääriytyä lämpimästi vaatekerrosten alle.


Huomista odotellessa

Kerkesinkin jo päästä siihen miksi pidän syksystä ja tässä taas muutama syy siihen: iltaa kohden tummeneva taivas, teetä ja ensimmäinen pipari tämän vuoden puolella. Tee ja piparit maistuvat huomattavasti huonommalta kesällä! :)


Happening

Yhdeksän aikoihin alkoikin sitten Subilta kyseinen elokuva ja päätin ottaa muutamia otoksia kännykällä samalla, kun sitä tuijottelin. Tylsää ehkä ja toteutuskin hieman kehno, mutta minkäs teet, kun nopeasti suhaiset kuvat kollaaseiksi. Etenkin, kun näillä minun muokkailutaidoilla sitä lähtee tekemään. :-D


Jessus!

Sen verran tästä kyseisestä elokuvasta mainittakoon, että en väitä sitä huonoksi ja Zooey Deschanel on ihanan sympaattinen näyttelijätär, mutta itsemurhan tekeminen oli hieman liian yksinkertaisen oloista ja ihmisiä vain kuoli sen ihmeempiä tapahtumatta. Itsemurha on kuitenkin jotain paljon surullisempaa kuin elokuva antaa ymmärtää. Tai sitten minä vain koin elokuvan hieman yliampuvaksi itsemurhien määrän ja ihmisten reaktion suhteen. Lopetuskin oli mielestäni hieman tympeä, koska ratkaisua ei edes tullut, vaan sama rumba alkoi alusta. :c

Alkuun minun oli tarkoitus tehdä laajempikin kokonaisuus josta olisi suoraan selvinnyt elokuvan kulku, mutta se hieman jäi ja keräsinkin minun silmää miellyttävimmät kuvat/sanomat, jotka ehdin näpsästä. Tsih. :)
:D Hehe

Jos joku muu ei pidä tätä huvittavana, pistettäköön sen piikkiin, että kello on hieman yli kolme yöllä. Siihen myös vetoan postauksen hehkeyden suhteen. Mutta koska on loma, on tämä sallittu tapa viettää aikaansa, mukavasti siis tekemättä oikein mitään keskellä yötä. Etenkin, kun huomenna kuitenkin on suuntana Helsinki, Kaapelitehdas ja Billy Talent. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti