torstai 25. lokakuuta 2012

Kummityttöpäivä

Pisteestä pisteeseen

Tänään oli tiedossa, että kummityttö on tulossa yökylään, ja äiti saikin ideaksi lähteä hieman uusimaan leluvarastoa. Siitä sitten kamppeet nopeasti niskaan ja paperikuuta kiertelemään. Niin kuin aikeissa olikin, matkaan tarttui pari uutta värityskirjaa ja kynät. Itsekin sain tänään väkerrellä pisteestä pisteeseen tuota muumivärityskirjaa. Kummityttö kun on vasta kolmen niin ei vielä moinen niinkään luonnistu. Lisäksi tuli hieman pidempään pähkäiltyä, että pitäisikö jotain muuta pientä kivaa kotiuttaa ja kyllähän sieltä lopulta jotain järkevähköä löytyi.

Väritetään, soitetaan

Tai mikä nyt sitten järkevää on. Kyllähän noista soittimista sen verran ääntä lähtee, että tyttösen äiti ihan mielellään jättää moiset kapistukset mummolaan. Haha. Madduska kuitenkin oli melko mielissään ja ihan mielellään minäkin tuota nokkahuilua pitkästä aikaa soittelin. :)

Pimpelipom

Itse tykkäilen tuosta sydänrasiasta, jonka äiti joskus aikoja sitten osti kynille. Moisen kelpuuttaisin omillekin romppeilleni.

Rompekorit

Kyseiset korit raahattiin myös tänään kotiin. Vaaleampi kori noille pikkusen tavaroille joita on tuntunut jo muutenkin lojuvan hieman sielä täällä, ja toinen minun kynsilakoille sekä muutamille hajuvesille, tai ainakin näin alkuun kyseiset jutut sinne viskasin.

2 kommenttia: